Børnebakken

Børnebakkens vuggestue ligger midt i Maribo tæt på sportshal, stadion, bibliotek og skønne naturområder. I vuggestuen er lokalerne delt op med foldedøre, som giver mulighed for at lave fleksible læringsmiljøer f.eks. med motorikbane og sang- eller musikaktiviteter.

Vi har også et lille værksted, hvor børnene får mulighed for at gå på opdagelse i et kreativt univers. Udendørs er der en stor legeplads, hvor børnene kan boltre sig. Børnene fra dagplejen kommer ofte forbi og holder legestue sammen med vuggestuen. 

Billede af to drenge der ligger med hele kroppen begravet i boldbassinet

Børnene er i fokus

I Børnebakkens vuggestue er børnene i fokus. Det er vigtigt for os, at børnene gennem deres tid hos os, bliver så dygtige, de kan, og at vi har mulighed for at give børnene de bedste betingelser for den læring, de har behov for i deres første år.

Børnene skal have al den tryghed og nærvær i hverdagen, de behøver.

Aktiviteter på tværs af afdelingerne

Det er også vigtigt, at børnene føler sig trygge, når de skal videre over i børnehaven.

Derfor har vuggestuen fælles aktiviteter med Børnebakkens børnehave, sådan at de store børn kommer på besøg, og vi også besøger dem. Det gør vi særligt, når det er ved at være tid til, at de største børn i vuggestuen skal i børnehaven, så de lærer stedet og de voksne godt at kende.

Fællesskab

Selvom Børnebakkens vuggestue og børnehave ligger på to forskellige adresser, er vi gennem året sammen om flere arrangementer for at skabe gode oplevelser, fællesskab og mulighed for, at børn og voksne lærer hinanden at kende på tværs i trygge og tillidsfulde rammer. 

Vi har f.eks. haldage, hvor vi lejer Maribohallen og stiller motorikbaner op, karnevalsoptog gennem Maribos gader, Sct. Hans fejring med bål og sang i vuggestuen, Store legedag i børnehaven, m.m.  

Billede af børn der kravler igennem tunnel

Kontakt

Børnebakkens vuggestue

Namsosvej 7B, 4930 Maribo

Tlf.: 54 78 22 94 

Mail: boernebakken@lolland.dk